party online!

Petreceri cu tematica pentru copii: ZOOM ONLINE PARTY!

Intr-o perioada cu multe restrictii, parintii isi dau seama ca petrecerea trebuie sa continue. Noi ne vom ocupa de acest lucru. Cu ajutorul platformelor de meeting vom organiza pentru copilul tau cea mai tare petrecere online. Pregatim cu mult interes diferite scenarii pentru a reusi sa captam atentia copiilor. De asemenea aducem la viata cele mai urmarite personaje din desene animate pentru a-i distra pe cei mici. Organizam petreceri cu tematica pentru fiecare eveniment important din an.

0
CLIENTI MULTUMITI

toate petrecerile includ:

ANIMATOR LA ALEGERE

LECTOR GAZDA PENTRU COPII

INVITATII IN FORMAT ELECTRONIC

DISCUTIE IN FORMAT ELECTRONIC CU PARINTELE DESPRE PREFERINTELE CELUI MIC

VA RUGAM SA VA REZERVATI LOCUL DIN TIMP PENTRU A PUTEA PREGATI PETRECEREA PENTRU COPILUL DUMNEAVOASTRA DUPA PREFERINTELE LUI

petrecere online copii

o zi de neuitat!

Suntem bucurosi sa va oferim cea mai tare petrecere posibila a momentului! Micutul tau si toti invitatii lui la petrecere vor avea parte de personajul favorit care sa ii ureze La multi ani! Multa distractie, jocuri interactive si un spectacol pe cinste! Nu lasa ca ziua copilului tau sa treaca fara a il sarbatori cum si-ar dori. Copilul tau se distreaza si pastreaza amintiri minunate printr-o sesiune online live interactiva! El si prietenii lui se pot intalni si pot avea o zi minunata impreuna cu personajul favorit.